2ο ΓΕΛ Μεσολογγίου: Εκδήλωση για τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα

Tη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πραγματοποίησε εκδήλωση αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, καθηλωμένων σε αναπηρικό αμαξίδιο με φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Τη σχολική κοινότητα ενθουσίασε, συγκλόνισε και συγκίνησε η παρουσίαση – «κατάθεση ψυχής» δύο πολύ χαρισματικών και ταλαντούχων ανθρώπων, του αστυνομικού κ. Αγγελούδη Παναγιώτη και της δικηγόρου κας Μαρινας Σιάμου, από το Αγρίνιο.

Θαυμάσαμε στο πρόσωπο τους, μέσα από την παρουσίαση των δυσκολιών και προκλήσεων της καθημερινότητας τους, το μεγαλείο ψυχής και τη χαλύβδινη θέληση των χτυπημένων από τη ζωή συμπολιτών μας.

Εκτός των μαθητών, που, συγκινημένοι, κυριολεκτικά βομβάρδισαν με ερωτήσεις τους προσκεκλημένους μας και του Συλλόγου εκπαιδευτικών, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Χρήστος Καζαντζής και ο Υπεύθυνος πολιτιστικών προγραμμάτων της Δ/νσης κ. Ρένος Χριστοδουλίδης.

Ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στους δύο πραγματικούς ήρωες της ζωής που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Παναγιώτης Μυλωνάς, καθηγητής

aixmi-news.gr


Πηγή