33η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου: Κάθε χρόνο και καλύτερη

Ποιοτικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι επισκεφθούν την 33η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου, που άνοιξε και επίσημα τις πύλες της με τα εγκαίνια, το απόγευμα της Κυριακής και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Στο χώρο, οι επισκέπτες, μπορούν να γευτούν παραδοσιακά φαγητά και γλυκά αλλά και να διασκεδάσουν στο Λούνα Παρκ και με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ Γερμανό, συνεπικουρούμενος από εφημέριους της ευρύτερης περιοχής, και αφού συμβούλευσε όλους να μην απομακρύνονται από το δρόμο του Θεού, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εμποροπανήγυρη, καλές δουλειές και αγορές.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος. Ο κ.Κοτζιάς αναφέρθηκε στην παράδοση του πανηγυριού και στα πρόσωπα που εμπνεύστηκαν την δημιουργία του, χωρίς να παραλείψε να συγχαρεί τη διοργανώτρια κα Λαγανά και την Επιτροπή του δήμου με επικεφαλής τον κ.Γιαννακόπουλο που φροντίζουν για την διαρκή βελτίωση και εξέλιξη του πανηγυριού. Από την πλευρά του ο κ.Γεωργακόπουλος, αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη κ.Κατσιφάρα, σημείωσε πως το πανηγύρι, ακολουθώντας το παράδειγμα μεγάλων πανηγυριών της Βορείου Ελλάδας, να αναβαθμιστεί χωροταξικά, λειτουργικά και αισθητικά και να αποκτήσει πολιτιστική διάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στην «εφ. Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή