Αχαΐα: Πιο χαμηλά η θερμοκρασία με σύννεφα την Κυριακή

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,θα έχουμε την Κυριακή στο Νομό Αχαίας.Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την πόλη της Πάτρας.
Κυριακή 14-10-18
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.
Κυριακή 14-10-18
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Κυριακή 14-10-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Κυριακή 14-10-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη
Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/ καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Επίσης σύντομα θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας.
Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα