Αχαΐα: Πολλές συλλήψεις χθες – 20χρονος με μαχαίρι, 44χρονος με κάνναβη και 32χρονος χωρίς ταυτότητα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους -16- εκατοστών.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
ΑΙΓΙΟ: ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ 32
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε προβεί ως όφειλε σε έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 32, 31 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα