Αχαία: Η ημερομηνία της πίστωσης της 5ης δόσης του Επιδόματος Παιδιού-

Στο 2μηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος, θα αφορά, η επόμενη πληρωμή της 5ης από τις συνολικά έξι δόσεις για το 2018 του Επιδόματος Παιδιού του ΟΠΕΚΑ, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου, στην οποία και θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι θα έχουν υποβάλει αίτηση Α21 έως τις 20 Νοεμβρίου. Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση είναι η εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση.

Ο κύκλος των αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2018 θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του στις 31 Δεκεμβρίου 2018. Δυνητικοί δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση, έχουν χρονικό περιθώριο λιγότερο των 3 μηνών.

Υπενθυμίζεται πως στη διάθεση των δικαιούχων έχουν τεθεί διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν τροποποιήσεις αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως προσθήκη νέου μέλους στην οικογένεια, διόρθωση των στοιχείων των εξαρτώμενων παιδιών, ακύρωση παλαιότερης εγκεκριμένης αίτησης του 2018 και υποβολή νέας, διόρθωση ΙΒΑΝ κ.α.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr και της ΗΔΙΚΑ www.idika.gr

Υ.Γ: Προσοχή, στο νέο σύστημα οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στο τέλος του τρέχοντος έτους επιδότησης και όχι στις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους όπως ίσχυε παλαιότερα.

The post Αχαία: Η ημερομηνία της πίστωσης της 5ης δόσης του Επιδόματος Παιδιού- appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή