Αερογέφυρα ζωής στον Άραξο για την σωτηρία γυναίκας που φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλευότα […]

Αερογέφυρα ζωής μεταξύ του αεροδρομίου του Αράξου κι εκείνου του Μάντσεστερ της Αγγλίας στήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να σωθεί μια γυναίκα που νοσηλευόταν στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η γυναίκα έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην πατρίδα της.

Η μεταφορά της στην Αγγλία έγινε με ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο κάλυπτε η ασφαλιστικής της εταιρεία. Στον Άραξο την συνόδευσαν, διασωληνωμένη γιατροί από τον Νοσοκομείο της Πάτρας οι οποίοι σε συνεργασία με τους Άγγλους συναδέλφους της την έβαλα στο αεροπλάνο το οποίο απογειώθηκε για τον προορισμό του περίπου στις 20:30.

Επί ποδός βρέθηκε το προσωπικό του αεροδρομίου με την επιχείρηση να συντονίζει ο αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας. «Εμείς είμαστε πάντοτες παρόντες όποτε χρειαστεί. Νύχτα, ξημερώματα ή και όλο το βράδυ εάν πρόκειται για μεταφορά μοσχευμάτων για μεταμοσχεύσεις. Τ

ο κρατικό αεροδρόμιο του Αράξου εξυπηρετεί το κοινωνικό σύνολο, αυτός είναι ο σκοπός του», σημειώνει ο κ. Γκουβίτσας, μιλώντας στο thebest.gr.

Αερογέφυρα μέσω Αράξου για πολυτραυματία από την Ελβετία – Διακομίστηκε στην πατρίδα του από νοσοκομείο της Πάτρας


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    16 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία