Αφρ. Θεοπεφτάτου: «Πιθανότερο ενδεχόμενο οι τρείς δήμοι, λιγότερο πιθανό ο ένας, αποκλείστηκε η περίπτωση για […]

Η Βουλευτής Κεφαλονιάς, ανέλυσε στον Inkefalonia 89,2 τις προθέσεις της Κυβέρνησης για το «σπάσιμο» του Δήμου Κεφαλονιάς

Συνέντευξη παραχώρησε η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου.

Ολα ανοικτά ακόμα για το "σπάσιμο"

Η κα Θεοπεφτάτου, εκτός των άλλων ζητημάτων που ανέπτυξε την πρόθεση της Κυβέρνησης να μην κοπούν οι συντάξεις και να δοθούν φορολογικές ελαφρύνσεις και κοινωνικές παροχές στους πολίτες.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα που απασχολεί την Κεφαλονιά όσον αφορά το «σπάσιμο» ή μη του Δήμου Κεφαλονιάς και τις συζητήσεις που παραμένουν ακόμα ανοικτές από την πλευρά του υπουργείου Εσωτερικών.

Η κα Θεοπεφτάτου τόνισε αρχικά πως : «Ο Δήμος Κεφαλονιάς δεν μπορεί να σπάσει σε δύο κομμάτια και η πρότασή μας ήταν για τρεις δήμους» και συνέχισε αναλύοντας την πιθανότητα να πάμε με έναν δήμο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές : «Δεν το βλέπω πολύ πιθανό να πάμε με έναν δήμο στις εκλογές. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πάμε με τρεις Δήμους, ενώ έχει εξαλειφθεί η πιθανότητα για δύο δήμους. Στην δικιά μας την περίπτωση υπάρχει ευρύτητα συμφωνίας για το θέμα του σπασίματος. Η δική μας περίπτωση ταιριάζει περισσότερο με αυτή την Λέσβου, όσον αφορά το γεωμορφολογικό».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη


Πηγή