Αγρίνιο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 21χρονος κατηγορούμενος για τον τραυματισμό της 19χρονης Μαρίας

Tην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση παρουσίας δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα επέβαλαν οι δικαστικές Αρχές στον 21χρονο φερόμενο ως υπεύθυνο του τραυματισμού 19χρονης με φωτοβολίδα στο Αγρίνιο. Στην απολογία του ο νεαρός υποστήριξε ότι δεν ήταν αυτός που εκτόξευσε την φωτοβολίδα τη νύχτα των επεισοδίων και κατά τη διάρκεια της πορείας για τον Παύλο Φύσσα.

Στην ανακρίτρια Αγρινίου παρουσιάστηκε και απολογήθηκε μετά από προθεσμία που έλαβε ο νεαρός είκοσι ενός ετών που φέρεται ως ύποπτος και υπαίτιος για τον τραυματισμό μιας 19χρονης από φωτοβολίδα, μετά από επεισόδια κατά την πορεία για τον Παύλο Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου. Ο νεαρός καταγόμενος από χωριό του Αγρινίου αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το επεισόδιο του τραυματισμού.

«…..Δεν έχω καμία σχέση με τη ρίψη της φωτοβολίδας και τον τραυματισμό της κοπέλας… και προφανώς πρόκειται για σύγχυση της αστυνομίας που με εμφανίζει ως τον δράστη αυτής της πράξης….»

Στην απολογία του επίσης φαίνεται να αμφισβητεί το γεγονός ότι η 19χρονη επλήγη από φωτοβολίδα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το χτύπημα μπορεί να προήλθε από οποιαδήποτε πλευρά των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του η κατηγορία σε βάρος του στηρίχθηκε σε μαρτυρία αστυνομικού που μέσω διαδικτύου αναγνώρισε τα ρούχα του 21χρονου ως τα ρούχα του ανθρώπου που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα.

Το 19χρονο κορίτσι που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο μετά από αλλεπάλληλες επεμβάσεις προσπαθεί να αναρρώσει. Στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια για τις συνθήκες .είπε ότι καθόταν στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου όταν χωρίς να καταλάβει πως, χτυπήθηκε και έπεσε αναίσθητη.

Ο 21χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, κατοχής εκρηκτικών υλών, έκρηξης, βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και ποινικού όπως η παράβαση του νόμου περί όπλων.

Να σημειωθεί πως η 19χρονη μετέβη εκ νέου σήμερα στα Ιωάννινα για μία ακόμη μικροεπέμβαση στο στόμα.

Πηγή: ert.gr


Πηγή