Αγρίνιο: Η «πληρωμένη» απάντηση 84χρονης σε τηλεφώνημα για δήθεν εμπλοκή της κόρης της σε τροχαίο

Μπορεί να σταμάτησε για λίγο η έντονη δράση των απατεώνων στο Αγρίνιο, που προσπαθούσαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ηλικιωμένους κυρίως, μέσω τηλεφωνημάτων με αναφορά δήθεν σε τραυματισμούς σοβαρούς οικείων τους και οφειλόμενων ποσών στο δημόσιο, όμως δεν έχουν εξαλειφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, πριν λίγες ημέρες μία 84χρονη γυναίκα που διαμένει επί της οδού Παναγοπούλου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους οι οποίοι της ζητούσαν 35.000 ευρώ για δήθεν άσχημη εμπλοκή της κόρης της σε τροχαίο ατύχημα. Το άξιο αναφοράς στην συγκεκριμένη περίπτωση εξαπάτησης, ήταν πως οι άγνωστοι γνώριζαν πολύ καλά τα ονόματα των παιδιών της 84χρονης τα οποία και χρησιμοποίησαν κατά την συνομιλία ώστε να καταφέρουν να δελεάσουν το θύμα τους δηλαδή την 84χρονη.

Ευτυχώς η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ενήμερη από τα παιδιά της γι’ αυτές τις περιπτώσεις και οι απατεώνες πήραν την κατάλληλη απάντηση από την 84χρονη όταν της ζήτησαν τα 35.000 ευρώ.

“Δεν μπας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά γιατί εγώ δεν έχω ούτε ψωμί να πάρω όχι να σου δώσω 35.000 ευρώ» τους απάντησε και ενώ αυτοί συνέχιζα να προσπαθούν να την πείσουν η ηλικιωμένη έκλεισε απλά το τηλέφωνο.

Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν ξανά στα ηλικιωμένα άτομα που οι απατεώνες πολλές φορές έχουν καταφέρει να τα εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν μεγάλα αλλά και μικρά χρηματικά ποσά.

The post Αγρίνιο: Η «πληρωμένη» απάντηση 84χρονης σε τηλεφώνημα για δήθεν εμπλοκή της κόρης της σε τροχαίο appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή