Αμαλιάδα: Μήνυση κατά διαχειριστή ιστοσελίδας για εκβίαση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και άλλα αδικήματα

Μήνυση κατά ατόμου που διαχειρίζεται ιστοσελίδα στην πόλη της Αμαλιάδας, υποβλήθηκε χθες στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας από τον δικηγόρο και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Ανδρέα Νικολακόπουλο, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκο Σιαψάλη, τον πρόεδρο της ΚΑΕ ‘Κόροιβος’ Χρήστο Λαγό και τον Πάνο Κλάδη, πρώην εργαζόμενο στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Οι παραπάνω, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους Θεόδωρο Αντωνόπουλο, υπέβαλλαν χθες μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου ατόμου για εκβίαση κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατά συρροή, για παραβίαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, για συκοφαντική δυσφήμηση και για άλλα ήσσονος σημασίας αδικήματα.

Οι μηνυτές υποστήριξαν ότι η μήνυσή τους συνοδεύεται με στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν τα παραπάνω αδικήματα και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη για να ερευνήσει την υπόθεση και να κινηθεί αναλόγως.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος

Αμέσως μετά την υποβολή της μήνυσης ο δικηγόρος κ. Θεόδωρος Αντωνόπουλος ανέφερε: «Σε καμία περίπτωση στον πολιτικό, κοινωνικό και ατομικό βίο του καθενός δεν επιτρέπεται να εισβάλλουν οι λεγόμενοι ‘δολοφόνοι χαρακτήρων’, οι οποίοι εκμεταλλεύονται ένα βήμα το οποίο τους έχει δοθεί, είτε νόμιμα είτε παράνομα, με σκοπό να αποκομίσουν οφέλη τα οποία είναι παράνομα και τα οποία δεν είναι ανεκτά σε μία ευνομούμενη κοινωνία. Ήρθαμε εδώ έχοντας υποβάλλει μήνυση κατά ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει διστάσει μέχρι τώρα να μειώσει, να σπιλώσει και να θίξει υπολήψεις επωνύμων οι οποίοι, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα από την στάση των συμπολιτών τους απέναντί τους αλλά και από την δική τους απέναντι στους συμπολίτες τους, αποτελούν κοσμήματα για την κοινωνία της Αμαλιάδας και της Ηλείας.

Διαβάστε περισσότερα στην «εφ. Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή