Αμφιλοχία: Μαθητές του δημοτικού πάνε σχολείο πάνω στην καρότσα αγροτικού- ΦΩΤΟ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μικροί μαθητές, κατά το σωτήριο έτος 2018, μεταφέρονται στο σχολείο τους πάνω στην καρότσα αγροτικού.

Κι όμως αυτά συμβαίνουν ακόμα στη Δυτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας. Οι μαθητές του οικισμού Κατσουλάρι μεταφέρονται με αυτόν τον απίστευτο τρόπο στο δημοτικό σχολείο Χρυσοπηγής.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τους κινδύνους που εγκυμονούν από έναν τέτοιο μέσο μεταφοράς, όπως κατά πως φαίνεται δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα άλλη λύση. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 18 Οκτωβρίου και την ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, Βασίλης Φωτάκης, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων:

«Όποια και αν είναι η δικαιολογία από την Περιφερειακή αρχή, όσες και αν είναι οι υποτιθέμενες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις το μόνο σίγουρο είναι ό,τι δεν είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία η ανάθεση μετακίνησης των μαθητών. Πρωτόγνωρη όμως είναι η αβελτηρία, η προχειρότητα και η αδράνεια!

Αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ και τέτοιες ενέργειες οδηγούν σε αθέμιτες υπερβάσεις που καταλήγουν σε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!»


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    19 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία