Αθήνα: Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο- Χτύπησαν με γροθιές τον ιδιοκτήτη

21:25 Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε απόψε σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με την αστυνομία, τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, που κρατούσαν όπλα εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Αιόλου και αφού χτύπησαν τον ιδιοκτήτη με γροθιές στο πρόσωπο πήραν ακριβά κοσμήματα και ρολόγια.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ιδιοκτήτης πρόκειται να διακομιστεί, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται, ότι παρόμοια ληστεία είχε σημειωθεί, πριν από λίγες ημέρες, σε κοσμηματοπωλείο της οδού Πανεπιστημίου.

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να μας δείχνει ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι με αυτούς στο κοσμηματοπωλείο της Πανεπιστημίου. Εξετάζουμε, όμως, όλα τα ενδεχόμενα», τόνισε, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της αστυνομίας.

20:45 Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων της Αθήνας, σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις ένοπλοι μπήκαν στο κατάστημα, άρπαξαν κοσμήματα και έγιναν… καπνός.

Υπάρχει μια πληροφορία για πυροβολισμούς ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την Αστυνομία.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    12 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία