Αύριο στο Νεοχώρι οι κηδείες του Άκη και της Στεφανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πολύ βαριά είναι η ατμόσφαιρα σε όλη την περιοχή του δήμου Μεσολογγίου από το νέο τραγικό συμβάν με το οποίο ξημέρωσε η σημερινή μέρα.

Άλλα δύο νέα παιδιά έφυγαν από τη ζωή, προστιθέμενα στον μακρύ κατάλογο των αδικοχαμένων στην περιοχή και στο χωριό τους, το Νεοχώρι που πριν μια εβδομάδα βίωσε άλλη μια τραγωδία, με το χαμό του Χρήστου Κάκου.

Σήμερα ήρθε η άτυχη ώρα για τον ξάδερφό του Ξενοφών (Άκη) Κάκο, 29χρονών μόλις που έχασε την ζωή του στο ατύχημα, όπως και η Στεφανία Μουλαρά, επίσης 29 ετών, μητέρα μιας χαριτωμένης κόρης, της Νεφέλης.

Η κηδεία του Άκη θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Νεοχωρίου στις 14:30 αύριο το μεσημέρι και στις 16:30 θα ακολουθήσει η κηδεία της Στεφανίας.

Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτούς τους χαμούς, κουράγιο και δύναμη στις οικογένειές των και καλό ταξίδι στα δύο νέα παιδιά.

Νέα τραγωδία βιώνει το Νεοχώρι από την απώλεια δύο νέων ανθρώπων, οι όποιοι έχασαν τη ζωή τους στη διώρυγα όπου έπεσαν με το αυτοκίνητό τους.

Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα νεαρής ηλικίας, δυο άνδρες και δυο γυναίκες έπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στη διώρυγα κοντά στην Αγία Παρασκευή. Τα δυο άτομα κατάφεραν να βγουν και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, όμως οι άλλοι δυο δυστυχώς εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ η Πυροσβεστική έφθασε στο σημείο με δυο οχήματα και έξι άνδρες, όμως δεν μπορούσε να βγάλει το όχημα από τη διώρυγα και κάλεσε ανυψωτικό μηχάνημα το οποίο έβγαλε το αυτοκίνητο και απεγκλώβισε τον 29χρονο Άκη Κάκο, ενώ η 29χρονη Στεφανία Μουλαρά, είναι και μητέρα ενός 10χρονου παιδιού, παρασύρθηκε από τα νερά και ανασύρθηκε από το σημείο της πόρτας της διώρυγας.

Το ακόμη τραγικότερο είναι ότι ο άνδρας είναι πρώτος ξάδερφος του αδικοχαμένου Χρήστου Κάκου που σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα από ηλεκτροπληξία… Για άλλη μια φορά το Νεοχώρι χτυπιέται σκληρά από την μοίρα χάνοντας νέους ανθρώπους.

Συλλυπητήρια στους οικείους τους.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας
Σήμερα τα ξημερώματα στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα δυο γυναίκες και δυο άνδρες έπεσε σε αρδευτικό αύλακα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δυο 29χρονων (άνδρας – γυναίκα).
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και της συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

aixmi-news.gr / Bάσω Βήττα

stefania-akis-neoxwri

Λευκάδα: Βούλιαξε ψαρόβαρκα στη Λυγιά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Πηγή