Aυτά είναι τα θύματα του τροχαίου στην Αιτωλοακαρνανία (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στους ελληνικούς δρόμους, καθώς δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 29 και 30 ετών, έχασαν τη ζωή τους, όταν το ΙΧ τους βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι.

Στο όχημα επέβαιναν δύο ζευγάρια: ο 29χρονος και η 30χρονη, οι οποίοι σκοτώθηκαν ακαριαία και ένας 29χρονος με μια 23χρονη κοπέλα, οι οποίοι νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο.

Οι τέσσερις νέοι άνθρωποι συναντήθηκαν χθες το βράδυ για διασκέδαση και τα ξημερώματα της Κυριακής αποφάσισαν να πάνε στην παραλία του Λούρου να κάτσουν, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν οι νέοι της περιοχής.

Δυστυχώς, όμως, στον δρόμο προς τον Λούρο, το αυτοκίνητο, με οδηγό τον 29χρονο που τραυματίστηκε, σε μια στροφή βγήκε από την πορεία του και έπεσε από μεγάλο ύψος στο αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο εκ των τεσσάρων επιβατών.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος, παρότι έχει δύσκολες στροφές, δεν έχει καμία ασφάλεια από κάποιο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ το καλοκαίρι είναι πολυσύχναστος, καθώς είναι η διαδρομή με κατεύθυνση την παραλία.

troxaio_mesa4

Το ζευγάρι που κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο με ελαφρά τραύματα και κακώσεις ειδοποίησε τις Αρχές να σπεύσουν να βοηθήσουν και στο σημείο έφτασε αμέσως πλήρωμα της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 30χρονη γυναίκα ήταν μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού και εργαζόταν σε περιστασιακές δουλειές, ενώ ο 29χρονος νεαρός ήταν ένα παιδί δραστήριο και αγαπητό στο χωριό, έπαιζε ποδόσφαιρό σε τοπική ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και περιστασιακά εργαζόταν ως κομμωτής.

troxaio_mesa3
troxaio_mesa

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 29χρονου θύματος, καθώς ο άτυχος νεαρός ήταν ο δεύτερος της οικογένειας που έχασε την ζωή του, καθώς πριν από λίγες μέρες είχε σκοτωθεί και ο 38χρονος πρώτος ξάδελφός του από ηλεκτροπληξία.

akis_2

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα τα ξημερώματα στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα δυο γυναίκες και δυο άνδρες έπεσε σε αρδευτικό αύλακα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δυο 29χρονων (άνδρας – γυναίκα).

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού ενεργείτε προανάκριση για τα ακριβή αίτια και της συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

The post Aυτά είναι τα θύματα του τροχαίου στην Αιτωλοακαρνανία (ΦΩΤΟ) appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή