Dance LifeSteps με άρωμα … Dancing With The Stars

Ο Ηλίας Λαδάς, ο περίφημος και ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show του ANT1 Dancing With The Stars, χορευτής και χορογράφος, πρόσφερε τις γνώσεις του στα μέλη της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps!

O κύριος Λαδάς βρέθηκε στον Πύργο την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στο εξεταστικό κέντρο της Ακαδημίας, όπου μεταλαμπάδευσε σε παιδιά και νέους τη γνώση και την αγάπη του για τα είδη Cha Cha Cha και Samba σε διαγωνιστικό επίπεδο!

Είναι πλέον γνωστό πως η Dance LifeSteps δημιουργεί και διαθέτει τους πιο άρτιους Χορό – Αθλητές της πόλης γι’ αυτό το λόγο ακριβώς παιδιά και νέοι της Ακαδημίας εξελίσσονται χορευτικά μέσω αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου και εκμεταλλεύονται οποιαδήποτε ευκαιρία τους προσφέρει η Πρόεδρος της Ακαδημίας, κυρία Μ. Πολίτη.

O κύριος Ηλ. Λαδάς συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 20 πιο κορυφαίους χορευτές της Αμερικής, καθώς η πορεία του στις ΗΠΑ είναι ευρέως γνωστή λόγω της Ελληνοαμερικανικής του καταγωγής! Έχει διδάξει, χορογραφήσει και χορέψει με αμέτρητες ώρες στο βιογραφικό του, κάτι που τον ενθάρρυνε να διακρίνει το εξαιρετικό χορευτικό επίπεδο των μελών της Dance LifeSteps!

Εμείς όλοι, τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Dancing With The Stars με παρτενέρ τις: Ευγενία Μανωλίδου, Ελισάβετ Σπανού, Ελεονόρα Μελέτη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Ο ίδιος βρέθηκε για πρώτη φορά στον Πύργο μέσω μιας σημαντικής φιλίας με την κυρία Μ. Πολίτη και έγκειται συνέχεια καθώς όλα τα μέλη τον λάτρεψαν και έμαθαν πολλά και σημαντικά στοιχεία για το χορό!


Πηγή