Διαμαρτυρία Βαρεμένου – Τριανταφύλλου για την προοπτική παύσης λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας στο Θέρμο

Oι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος, κατέθεσαν αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής με την οποία καταθέτουν την επιστολή διαμαρτυρίας της Δημοτικής Αρχής Θέρμου, για την κατάργηση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας. Αναλυτικά η αναφορά αναφέρει τα εξής:

Θέμα: Διαμαρτυρία σχετικά με την προοπτική παύσης λειτουργίας του καταστήματος Εθνικής Τράπεζας στο Δήμο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος καταθέτουν ως αναφορά, την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε η Δημοτική Αρχή Θέρμου προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, κ. Πάνο Μυλωνά, σε σχέση με το σχεδιασμό για παύση λειτουργίας του Καταστήματος Θέρμου της Εθνικής Τράπεζας. Ο Δήμος Θέρμου είναι ένας ορεινός Δήμος και έχει αδήριτη ανάγκη τραπεζικού καταστήματος, για να εξυπηρετούνται οι επαγγελματίες της ορεινής Τριχωνίδας και της ορεινής Ναυπακτίας, που φτάνουν στην πόλη. Επισυνάπτεται η επιστολή. Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Οι καταθέτοντες βουλευτές
Τριανταφύλλου Μαρία
Βαρεμένος Γιώργος

Εκκένωσαν το υπουργείο Εξωτερικών για το… πιεσόμετρο του Δραγασάκη


Πηγή