Δήμος Ήλιδας: Παράταση στην Επιτροπή Επανασύνδεσης Ηλεκτρικού Ρεύματος

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ήλιδας η λειτουργία της επιτροπής εξέτασης των δικαιούχων ειδικού βοηθήματος, προκειμένου να επανασυνδεθούν με την ΔΕΗ, έπειτα από παράταση που πήρε το εν λόγω πρόγραμμα.

Ειδικότερα, προς εφαρμογή των ρυθμίσεων του άρθρου 36 του Ν.4508/2017, με το οποίο συστάθηκαν οι επιτροπές εξέτασης δικαιούχων του ειδικού βοηθήματος προς επανασύνδεση ρεύματος και έπειτα από την τελευταία τροποποίηση του Ν. 4189/24.09.2018, παρατάθηκε ο χρόνος των νοικοκυριών που μπορούν να συμμετέχουν, αρκεί να τελούν σε διακοπή ρεύματος έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι, δικαιούχοι είναι όσοι έχουν χαμηλά εισοδήματα και σε κάθε περίπτωση όσοι παίρνουν το επίδομα ΚΕΑ και η οικία που το ρεύμα βρίσκεται σε διακοπή είναι η κύρια κατοικία τους – είτε ιδιόκτητη, είτε ενοικιαζόμενη.

Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί από την επιτροπή του Δήμου Ήλιδας 57 περιπτώσεις νοικοκυριών που ήταν σε διακοπή και έχουν αναγνωριστεί δικαιούχοι με αποτέλεσμα να έχει επανασυνδεθεί το ρεύμα, οι 52 από αυτούς.

Στο πλαίσιο της παράτασης, καλούνται όσοι συμπολίτες μας βρίσκονται σε διακοπή και πληρούν τις προϋποθέσεις, ν’ απευθύνονται στο Δήμο Ήλιδας, ώστε να έχουν την δυνατότητα επανασύνδεσης στο δίκτυο ρεύματος της ΔΕΗ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας Δήμου Ήλιδας για την Επιτροπής Επανασύνδεσης: 2622360506, 6981313318.


Πηγή