Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας: Κρίσιμη συνεδρίαση για το ΤΕΙ

Το θέμα της λειτουργίας του ΤΕΙ ‘Τεχνολόγων Γεωπόνων’ Αμαλιάδας θα μονοπωλήσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας την ερχόμενη Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα.

Πρόκειται για την μία κρίσιμη συνεδρίαση, που είχε προαναγγελθεί στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς το θέμα και να ληφθούν αποφάσεις εν όψει των αλλαγών που επίκεινται εφόσον προχωρήσει η συγχώνευση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας και τον κίνδυνο που ελλοχεύει να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο τμήμα από την πόλη της Αμαλιάδας.

Στην συνεδρίαση καλούνται να παρευρεθούν οι βουλευτές του Νομού Ηλείας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ο αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Τμήματος του ΤΕΙ στην Αμαλιάδα, ο πρόεδρος του Συλλόγου των φοιτητών, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και οι φορείς της πόλης.

Στο μεταξύ, αναμένεται και το ραντεβού με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, καθώς την περασμένη Παρασκευή δεν κατέστη δυνατό να τον συναντήσει ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, λόγω φόρτου εργασίας.


Πηγή