Δύσκολη επικράτηση της ΑΕΜ επί του Ηρακλή Αστακού με 1-0

Δύσκολη επικράτηση για την ΑΕΜ με 1-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου επί του Ηρακλή Αστακού στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Κακό παιχνίδι, σε έναν κάκιστο και απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο, που περισσότερο μοιάζει με χωράφι παρά με γήπεδο ποδόσφαιρου.

Μεταξύ συγγενών και φιλών (50-60 άτομα), η ΑΕΜ κατάφερε με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ της ομάδας Αποστόλη Τσιούνη στο 80΄μετα από ωραία πασά του νεοεισελθόντα Καβαλλάρη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων να κάνει το 1-0, και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Μεσολογγίου.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

10΄σουτ του Μιχαλόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

20΄επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή του Κοτρότσου θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

31΄γρηγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ, ψηλοκρεμαστό πλασέ Πιστιόλη πάνω από τον Κατερινόπουλο και εν συνεχεία φάουλ του επιθετικού της ΑΕΜ πάνω σε αμυντικό.

35΄σουτ του Βασιλόγιαννη μαζεύει ο Κατερινόπουλος.

39΄πασα Βασιλόγιαννη με τον Μιχαλόπουλο να βγαίνει απέναντι από τον Κατερινόπουλο και σε θέση τετ τα τετ, το πλασέ που θα επιχειρήσει θα διώξει με το δεξί πόδι ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

66΄σέντρα Βασιλόγιαννη, κεφαλιά Κοκώνη ψηλά άουτ.

76΄ακομα μια σέντρα του Βασιλόγιαννη, κεφαλιά του Λίτσου στο οριζόντιο δοκάρι.

80΄ΓΚΟΛ, ωραία πασά στην πλάτη της άμυνας του Καβαλλάρη για τον Τσιούνη, αυτός με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από τον Κατερινόπουλο θα κάνει το 1-0.

87΄σουτ του Τσιούνη στην κλειστή γωνία θα μαζεύει ο Κατερινόπουλος.

91΄εκτελεση φάουλ του Βασιλόγιαννη στην περιοχή, προσπάθεια αμυντικού να απομακρύνει τη μπάλα με το κεφάλι, με υπερένταση σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Σούζας και Ροδάτος.

ΑΕΜ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Στεργίου (60΄Λίτσος), Παναγιωτόπουλος, Τζαμαλής (84΄Κοντομήτσος), Ντζιμάνης (84΄Δενδρινός), Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος (72΄Καβαλλάρης), Βασιλόγιαννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: (Γιάννης Λιάκας) Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης, Lilas, Κωνσταντίνου, Κατσιγιάννης, Τζακώστας (36΄λ.τ Ντολένγκα), Ταφάνι, Κοτρότσος, Γιαννείος (89΄Κοντοζήσης), Καραλής (77΄Παχής).

The post Δύσκολη επικράτηση της ΑΕΜ επί του Ηρακλή Αστακού με 1-0 appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή