Δυτική Ελλάδα: Ανακοινώνει Φαρμάκη η ΝΔ για την Περιφέρεια – Κλείδωσαν ακόμα τρεις υποψήφιοι

Τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.
Στη Δυτική Ελλάδα, ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναμένεται να λάβει το χρίσμα της Πειραιώς για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Φοίτησε στο Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το 2000 έως το 2004. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης , στον τομέα Αστικού Δικονομικού Δικαίου. Από το 2006 διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στο Αγρίνιο. Από το 2013 είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με εκπαίδευση από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ADR Group (UK). Ειδικεύεται στο Αστικό και Αστικό Δικονομικό Δίκαιο και ασχολείται με υποθέσεις εταιρικού δικαίου, δικαίου εξυγίανσης, αποζημιώσεις από τροχαία και εργατικά ατυχήματα, συμβάσεις, τραπεζικό δίκαιο ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χειρισμό ποινικών υποθέσεων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό Τραπεζικών υποθέσεων.
To 2010 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Ζούμε Δυτικά» και το 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας». Σήμερα είναι περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΔΕ.
ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΙΣ
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.
Ο επί τρεις θητείες Δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Επίσης σήμερα το πρωί στην Πειραιώς κλείδωσαν ως υποψήφιοι περιφερειάρχες και δύο νέα αυτοδιοικητικά στελέχη.
Πρόκειται για τον 34χρονο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανό ο οποίος θα διεκδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Μανώλη Αναγνωστάκη


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    12 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα