Ε.Α.Σ.: Δωρεάν Συμπλήρωση Μητρώου Αιγοπροβάτων έτους 2018

Εξαλείφοντας τα περιθώρια λάθους

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι η ηλεκτρονική σήμανση των αιγοπροβάτων είναι πλέον πραγματικότητα και στη χώρα μας. Μαζί της και η δημιουργία του αντίστοιχου Μητρώου. Η ηλεκτρονική σήμανση είναι υποχρεωτική και εφαρμόζεται στα αιγοπρόβατα σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην υπ’ αριθ. 134167/ 18.04.2011 απόφαση.

Επειδή οι συνέπειες παράλειψης τόσο της σήμανσης των ζώων όσο και της ενημέρωσης του Μητρώου δεν είναι αμελητέες, ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης συμβάλλει στην διευκόλυνση όλων όσων επιθυμούν στη Δ Ω Ρ Ε Α Ν ολοχρονική τήρηση και διαδικασία συμπλήρωσης – ενημέρωσης – του Μητρώου Αιγοπροβάτων για λογαριασμό τους, εξαλείφοντας τα περιθώρια λάθους.

Δεδομένης της φετινής υποχρεωτικής ενημέρωσης των απογραφών στο Μητρώου Αιγοπροβάτων και θεώρησης στο ηλεκτρονικό μητρώο της αρμόδιας τοπικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας το αργότερο έως 15 Δεκεμβρίου 2018, ο Ε.Α.Σ. καλεί τους ΘιακοΚεφαλονίτες Κτηνοτρόφους Αιγοπροβάτων που επιθυμούν να προσέλθουν στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά (από 8 πρωί έως 4 απόγευμα) στο ιδιόκτητο συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Πηγή