Έχει για κατοικίδιο… λιοντάρια και αρνείται να τα παραδώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει για κατοικίδιο… λιοντάρια και αρνείται να τα παραδώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνήθως ο κόσμος επιλέγει για κατοικίδιο ζώο ένα σκύλο, μία γάτα ή κάποιο πτηνό.

Ο συγκεκριμένος άνδρας από την Πόλη του Μεξικού, όμως, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει διαλέγοντας να έχει στην αυλή του… τρία λιοντάρια!

Τι και αν ομοσπονδιακοί επιθεωρητές έχουν προσπαθήσει να πάρουν τα λιοντάρια, ο ιδιοκτήτης τους είναι αμετάπειστος και δεν τα αφήνει να επιστρέψουν στον φυσικό του χώρο.

Τα λιοντάρια έχουν ξεσηκώσει με τους βρυχηθμούς τους την πυκνοκατοικημένη περιοχή του Μεξικού και οι γείτονες έχουν κάνει καταγγελία για να απομακρυνθούν.

Ο ιδιοκτήτης ονομάζεται Omar Rodríguez και δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP πως τα κρατά στην αυλή για να γνωρίσουν τα εγγόνια τους τα αυτά τα ,απειλούμενα προς εξαφάνιση, θηλαστικά.

«Γνωρίζω ότι ίσως αυτές οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες», δήλωσε ο κ. Rodríguez στο πρακτορείο ειδήσεων AFP. «Η καλύτερη προϋπόθεση για την ύπαρξη ενός λιονταριού θα ήταν στην αφρικανική σαβάνα, όπου θα μπορούσε να τρέξει ελεύθερα, αλλά ξέρετε …»

Ο ίδιος λέει πως έχει κρατήσει λιοντάρια στην αυλή του για 20 χρόνια και πως έχει τα κατάλληλα έγγραφα από την ομοσπονδιακή υπηρεσία περιβάλλοντος Profepa.

Ωστόσο, οι αρχές δηλώνουν ότι δεν έχει χαρτιά και οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων δεν είναι κατάλληλες.

Η μόνη παραχώρηση που κάνει αυτός ο περίεργος ιδιοκτήτης είναι να επιτρέψει στους επιθεωρητές να επισκέπτονται τα λιοντάρια κάθε Πέμπτη η Παρασκευή για να διαπιστώνουν αν είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/344528-Echei-gia-katoikidio-liontaria-kai-arneitai-na-ta-paradosei-BINTEO ΚΟΣΜΟΣ

The post Έχει για κατοικίδιο… λιοντάρια και αρνείται να τα παραδώσει (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή