Έντεκα νέοι δόκιμοι αστυφύλακες στο δυναμικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας

Έντεκα νέοι δόκιμοι αστυφύλακες από την Αχαΐα κατατάχτηκαν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους νέους αστυφύλακες υποδέχτηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ο Διευθυντής της Δνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Σε μια λιτή τελετή, το πρωί της Παρασκευής, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, υποδέχτηκε τους 11 νέους δόκιμους αστυφύλακες, από την Αχαΐα, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές Σχολές μέσω της διαδικασίας των πανελλήνιων εξετάσεων.

Πρόκειται για οκτώ άνδρες και τρεις γυναίκες, από περιοχές του Νομού Αχαΐας, στους οποίους παραδόθηκαν σήμερα τα πρακτικά κατάταξης και διορισμού τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, συνεχάρη για την επιτυχία τους τόσο τους νέους συναδέλφους όσο και τους γονείς τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντίνος ΜΑΓΚΑΦΑΣ και ο Υπαστυνόμος Α΄ Απόστολος ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗΣ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους έντεκα νέους αστυνομικούς για τα διαδικαστικά θέματα της εισαγωγής τους.

Την Κυριακή οι έντεκα νέοι παρουσιάζονται στις Σχολές Αστυφυλάκων, όπου έχουν καταταγεί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη βασική τους εκπαίδευση.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    12 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία