Επαναλειτουργεί το κυλικείο στο Νοσοκομείου Πύργου

Την προσεχή Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, θα επαναλειτουργήσει το Κυλικείο του Νοσοκομείου Πύργου, από την εταιρεία η οποία το λειτουργούσε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, καθώς προ ημερών ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες, μετά την ολοκλήρωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Το Κυλικείο ανέστειλε τη λειτουργία του στα τέλη Αυγούστου, καθώς δεν κατέστη δυνατή η μείωση του ενοικίου, που είχε ζητηθεί από την εταιρία που το λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου – όπως είχαν εξηγήσει οι εκπρόσωποι της – να μπορέσει να είναι συνεπής, αφού τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει και αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στα αυξημένα λειτουργικά έξοδα.

Στον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε, κατατέθηκε μόνο μια προσφορά, από την ίδια εταιρία, προσφέροντας μηνιαίο μίσθωμα 12.126 ευρώ. Η προσφορά έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ και έτσι, με την ολοκλήρωση των διαδικαστικών ζητημάτων, το απόγευμα της Τετάρτης η εταιρία πήρε και πάλι τα κλειδιά του χώρου, και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία οργάνωσής τους. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπευθύνων, το Κυλικείο θα ξεκινήσει να λειτουργεί την προσεχή Δευτέρα.


Πηγή