Επισήμως εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου ο Πάνος Παπαδόπουλος

Δήλωση υποψηφιότητας Δημάρχου για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου από τον Πάνο Παπαδόπουλο

«Συμπολίτες – Συμπολίτισσες,

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν την επόμενη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019. Μια εκλογική διαδικασία η οποία θα κρίνει πολλά για το παρόν και το μέλλον του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Όπως όλοι πλέον πολύ καλά γνωρίζουμε και το βιώνουμε καθημερινά, η δημοτική αρχή Καραπάνου έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα και έχει οδηγήσει τον Δήμο στην απαξίωση και την ανυποληψία. Η αδιαφάνεια, η αυταρχική συμπεριφορά, η φίμωση κάθε δημιουργικής διαφορετικής φωνής και το βόλεμα των δικών μας παιδιών, είναι στην ημερήσια διάταξη.

Ταυτόχρονα το νέο τοπίοπου διαμορφώνεται στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετά την καθιέρωση της απλής αναλογικής, απαιτεί κυρίως δύο πράγματα:

  1. Συνεννόηση – Συνεργασία –Προγραμματικές συγκλίσεις
  2. Δήμαρχος και Δημοτική Αρχήσε πλήρη αντιστοίχιση με τα παραπάνω

Η λογική του “ώριμου φρούτου” και των “σωτήρων”που έχει διαπιστωθεί στα δημοτικά μας πράγματα κατά τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχει μέλλον και προοπτική. Η συγκρότηση, κατ’ επέκταση, ενός ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ αυτοδιοικητικού πόλου είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη και προτεραιότητα πέρα και πάνω από κομματικές ταυτίσεις και αναφορές.

Θεωρώντας λοιπόν ότι μπορώ να υπηρετήσω με συνέπεια και ανιδιοτέλεια το παραπάνω εγχείρημα, ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Στην προσπάθεια αυτή κανείςδεν περισσεύει και κυρίως οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις που δρουν και λειτουργούν στο Δήμο, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συλλογικότητες που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια αναστροφής της καθοδικής πορείας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Έχουμε στέρεα την πεποίθηση ότι πράττουμε το καλύτερο και ότι θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι στους συνυποψήφιους ένα πολιτισμένο και εποικοδομητικό προεκλογικό αγώνα προς όφελος του Δήμου και των δημοτών. Για το λόγο αυτό σας καλώ να δώσετε το παρόν σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα».


Πηγή