Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στην ΑΜΦΙΓΑΛ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ενημέρωση για τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφία και ευρύτερα ο αγροτικός χώρος

Πολυπληθές κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον γραμματέα Αγροτικών Φορέων κ. Κώστα Μπαγινέτα, τον διευθυντή της γραμματείας αγροτικών φορέων κ. Βασίλη Χριστοδουλάκη, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Φώτη Τσόλκα και τον σύμβουλο του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Βασίλη Φεύγα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΑΜΦΙΓΑΛ, στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας.

Το κλιμάκιο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου και της ΑΜΦΙΓΑΛ κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, πλαισιωμένος από μέλη της διοίκησης και ο διευθυντής του εργοστασίου κ. Γιώργος Τουμπής. Τα στελέχη της Ν.Δ. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία της μονάδος και τα παραγόμενα προϊόντα, καθώς και για τις προοπτικές που η λειτουργία της ΑΜΦΙΓΑΛ έχει ήδη δημιουργήσει, στην ευρύτερη προσπάθεια ανάδειξης των δυνατοτήτων του κλάδου και αξιοποίησης της δυναμικής του.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ο κ. Κουτσουπιάς εστίασε στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κτηνοτροφία στη χώρα και στην Αιτωλοακαρνανία ειδικότερα, καθώς και σε θέματα που άπτονται της φορολογικής πολιτικής. Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική.

e-ea.gr

amfigal-klimakio-nd2

amfigal-klimakio-nd1

Τα τελικά αποτελέσματα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου


Πηγή