Αιτωλοακαρνανία: Κλιμάκιο της Ν.Δ. σε μονάδες παραγωγής και μεταποίησης του πρωτογενούς τομέα – Συζήτηση με αγ […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε μονάδες παραγωγής και μεταποίησης του πρωτογενούς τομέα, καθώς και αγροτικές ομάδες παραγωγών. Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Γραμματεία Αγροτικών Φορέων και στο πλαίσιο της δράσης: “Μια νέα αρχή για τον πρωτογενή τομέα”.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τυροκομεία στην περιοχή της Αμφιλοχίας, επιχειρήσεις εφοδιασμού των κτηνοτρόφων, ενώ στο τέλος της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση και ακολούθησε συζήτηση με κτηνοτρόφους στην Λεπενού.

Η επίσκεψη–περιοδεία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και συμμετείχαν ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, ο διευθυντής της Γραμματείας Αγροτικού Βασίλης Χριστοδουλάκης, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας Φώτης Τσόλκας και το συμβούλιο της ΝΟ.Δ.Ε, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού, ο σύμβουλος του Προέδρου Βασίλης Φεύγας, στελέχη του κόμματος και του Μητρώου Στελεχών και ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Παραγωγής της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Καπελλάρης.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα τυροκομεία Πετράτος, Μπουτσώλης και την γαλακτοβιομηχανία ΑΜΦΙΓΑΛ, το κατάστημα γεωργικών εφοδίων – εμπόριο και παραγωγή ζωοτροφών ΑΦΟΙ Νεφρού.

klimakio-nd (1)

klimakio-nd (2) klimakio-nd (3) klimakio-nd (4)


Πηγή