Φ. Βάκη: «O Πρόεδρος του ΟΛΚΕ έχει τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θέση και το αξίωμα του».

Κοινωνία Φ. Βάκη: «O Πρόεδρος του ΟΛΚΕ έχει τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θέση και το αξίωμα του».

Τον πρόεδρο του ΟΛΚΕ στήριξε με δηλώσεις της η Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, επισημαίνοντας ότι ο κ. Στεφανίδης έχει στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τη θέση και τα καθήκοντά του, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

Όπως είπε: «το έργο του ΟΛΚΕ το έχω παρακολουθήσει από την στιγμή που ανέλαβε ο Πρόεδρος κ. Στεφανίδης και έχω δει μία χρηστή διαχείριση δημοσίου χρήματος και μια διοίκηση που αύξησε τα έσοδα και πάντα γινόταν με μοναδικό γνώμονα το Δημόσιο Συμφέρον. Γι αυτό θα ήθελα να σας πω ότι στοχοποίηση του προσώπου του Προέδρου του ΟΛΚΕ δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν μας γιατί είναι ενας ανθρωπος που η μη τι άλλο το αξίωμα του το τίμησε και με το παραπάνω».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν τάχθηκε κατά της λειτουργίας των υδροπλάνων, τα οποία θα ενισχύσουν τις προσπάθειες οικονομικής και κοινωνικής σύνδεσης των νησιών αλλά σημείωσε ότι στα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Κέρκυρα, το δίκτυο των υδροπλάνων δεν αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα.


Πηγή