
Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στις Βελιτσές Αχαΐας, στα σύνορα του νομού με την Ηλεία. Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν βρίσκεται κοντά σε σπίτια.
Στο σημείο σπεύδει δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από την Ηλεία.
Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στις Βελιτσές Αχαΐας, στα σύνορα του νομού με την Ηλεία. Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν βρίσκεται κοντά σε σπίτια.
Στο σημείο σπεύδει δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από την Ηλεία.
15 Οκτωβρίου 2018
Ολοκληρώθηκε η πολυήμερη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας με τη συνδρομή της Συνδικαλιστικής Δημοκρατικής Ενωτικής Συμ... Αναλυτικά η ανακοίνωση του:
Είναι γνωστό ότι στον Καπιταλισμό όταν υπάρχουν οικονομικά σκάνδαλα και αποκαλύπτονται, οι έχων την ευθύνη πολιτικοί παραιτούνται.
Στ... Στο «κόκκινο» οι σχέσεις των Δημοτικών Υπαλλήλων με την Αντιδήμαρχο Ελατίων Β.Καψαμπέλη – Μιλούν για άλλη μια φορά για «κατάχρηση εξουσίας» ενώ προσθέτουν «Αρωγό... Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Ασ... Πότε καθίσταται υποχρεωτική η κυκλοφορία μόνο αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών ρύπων Με διάταξη στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το... Τρεις συνδυασμοί διεκδίκησαν σήμερα ψήφο στις κάλπες του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου.
Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά και σύμφωνα με πληροφορίες η ...ΣΥΝ.ΔΕ.ΣΥ: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία
Νίκος Νικολόπουλος: Ο ψευτοθόδωρος και το φαγοπότι
Στο «κόκκινο» οι σχέσεις των Δημοτικών Υπαλλήλων με την Αντιδήμαρχο Β.Καψαμπέλη
Δήμος Ναυπακτίας: «Απάτες στο Διαδίκτυο και τρόποι προστασίας»
Κυκλοφορία μόνο αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών ρύπων
Ποιοι εκλέγονται στο Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου