Γ.Αργυρόπουλος: «Να μη γίνει ο Πύργος νέο Ζεφύρι»

Από τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Οραμα Δημιουργίας» και υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου Γιάννη Αργυρόπουλο δόθηκε στη δημοσιότητα ανοικτή επιστολή του προς το δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή για το θέμα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας στην πόλη. Το πλήρες κείμενο είναι το εξής:

Ανοιχτή Επιστολή προς τον Δήμαρχο

Κύριε Δήμαρχε,

Τα δύο νέα κρούσματα βίας που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στον κόμβο της Φιλοθέης, στην είσοδο του Πύργου, επαναφέρουν στο προσκήνιο το οξύ πρόβλημα της εγκληματικότητας στη συγκεκριμένη περιοχή. Είναι γνωστό ότι μια μικρή ομάδα παραβατικών στοιχείων έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους συμπολίτες μας, αλλά και για τους επισκέπτες, στην πόλη και στο δήμο μας.

Κύριε Δήμαρχε,

Έχουμε επανειλημμένα φέρει το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έχουν πράξει και άλλες Δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Αλλά, παρά τις διαβεβαιώσεις σας, δεν έχει αναληφθεί καμιά πρωτοβουλία μέχρι τώρα για ενεργοποίηση και συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων. Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Απαιτούνται εδώ και τώρα μέτρα για να αποκατασταθεί η τάξη και η ευνομία στην είσοδο της πόλης. Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί και να μπείτε μπροστά για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου που αποτελεί ντροπή για την πόλη και το δήμο μας. Πριν ο Πύργος μετατραπεί σε νέο… Ζεφύρι, πριν θρηνήσουμε θύματα!

Κύριε Δήμαρχε,

Σας δηλώνουμε, ότι η Δημοτική Κίνηση μας «Όραμα Δημιουργίας» θα είναι παρούσα και θα στηρίξει όλες τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν, όπως άλλωστε έχει κάνει σε όλα τα μεγάλα προβλήματα του δήμου. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι δεν παζαρεύουμε… ψήφους στο βωμό της μικροπολιτικής εκμετάλλευσης. Για μας η ασφάλεια των συμπολιτών μας είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!


Πηγή