Γκολ και θέαμα από την ΑΕΜ

Ευρεία νίκη με σκορ 7-0 για την ΑΕΜ επί του Αράκυνθου Ματαράγκας το Σάββατο το μεσημέρι 27 Οκτωβρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

»Ξέσπασμα» από τους παίκτες του Γιώργου Γιάκκου μετά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στο Καινούριο, κάτι το οποίο είχε ξανασυμβεί και την 3η αγωνιστική κόντρα στο Δοκίμι το οποίο είχε «φιλοδωρήσει» με 6 τέρματα ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο Θέρμο.

Το σκορ από μόνο του καταδεικνύει την εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Τα επτά τέρματα για την ομάδα του Μεσολογγίου σημείωσαν ο Τσιούνης στο 25΄, στο 28΄και στο 65΄, στο 38΄ο Πιστιόλης, στο 59΄ο Ντζιμάνης, στο 62΄ο Στεργίου, και στο 84΄ο Βασιλογιάννης.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

9΄σουτ του Πιστιόλη ψηλά άουτ.

11΄σέντρα του Ντζιμάνη, αδύναμη κεφαλιά του Τσιούνη μαζεύει ο Γεωργίου.

12΄ο Τσιούνης θα βγει πιεζόμενος από τον Καζανά απέναντι από τον Γεωργίου, με τον τελευταίο να απομακρύνει με τα πόδια τον κίνδυνο.

21΄ελευθερο βολέ του Γεωργίου, με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Στεργίου και να στρώνεται στον Κουζέλη, το σουτ του οποίου θα περάσει πολύ άουτ.

25΄ΓΚΟΛ, ο Πιστιόλη θα τσιμπήσει τη μπάλα στην περιοχή με τον Τραγουλιά να τον ανατρέπει, πέναλτι θα καταλογίσει ο κύριος Καραβασίλης. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσιούνης ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του 1-0.

28΄ΓΚΟΛ, ωραία πάσα στον κενό χώρο από αριστερά του Βασιλογιάννη για τον Τσιούνη με πλασέ θα κάνει 2-0.

32΄σουτ του Κουζέλη θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

32΄πασα του Πιστιόλη για τον Τσιούνη και πλασέ, ασταθείς απόκρουση Γεωργίου με τη μπάλα να απομακρύνεται.

35΄γυρισμα του Πιστιόλη για τον Τσιούνη, το πλασέ του δεύτερου θα περάσει παράλληλα από την εστία άουτ.

36΄πασα του Ντζιμάνη σουτ Τσιούνη, με τον Γεωργίου να αποκρούει τη μπάλα η οποία θα προσκρούσει στο κάθετο δοκάρι και θα περάσει κόρνερ.

38΄ΓΚΟΛ, ωραίος συνδυασμός Λίτσου – Ντζιμάνη με αποδεκτή τον Πιστιόλη ο οποίος θα κερδίσει και την κόντρα και με σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

43΄σουτ του Κοκώνη από πλάγια θέση, θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Γεωργίου.

52΄σουτ του Τσιούνη άουτ.

53΄μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

58΄απευθειας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση για τον Αρακυνθο με τον Καραγκούνη να πέφτει και να μαζεύει στη γωνιά του.

59΄ΓΚΟΛ, γρήγορη εκτέλεση βολέ από τον Καραγκούνη που θα βρει τον Τσιούνη ο οποίος θα γυρίσει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι με τον επερχόμενο Ντζιμάνη με πλασέ και ενώ η μπάλα θα κοντράρει θα καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 4-0.

60΄σουτ του Στεργίου, θα μπλοκάρει ο Γεωργίου.

61΄σέντρα του Κοντομήτσου, σουτ Στεργίου θα αποκρούσει με τα πόδια ο Γεωργίου.

62΄ΓΚΟΛ, συνδυασμός Βασιλογιάννη – Τσιούνη, πλασέ Στεργίου 5-0.

65΄ΓΚΟΛ, λάθος γύρισμα Μπούσγου, ο Τσιούνης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας με πλασέ και ενώ θα έχει περάσει και τον Γεωργίου θα κάνει το 6-0 σημειώνοντας χατ – τρικ.

83΄σουτ του Φονταλή άουτ.

84΄ΓΚΟΛ, σουτ του Βασιλογιάννη με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 7-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Τάκος και Κουτρουμάνος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Στεργίου, Παναγιωτόπουλος (82΄Λούζης), Λίτσος, Τζαμαλής (67΄Φονταλής), Τσιούνης (67΄Μιχαλόπουλος), Καλοκαίρης, Πιστιόλης (46΄Κοντομήτσος), Ντζιμάνης, Βασιλογιάννης.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ: (Δημήτρης Λώλος) Γεωργίου, Καζανάς (46΄Αλπέντζος), Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Μπούσγος, Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος, Τραγουλιάς, Μπανάκας (64΄Κουρομπύλης), Βδουκάκης (72΄Ευθυμίου), Κουζέλης (77΄Αναγνωστόπουλος).

The post Γκολ και θέαμα από την ΑΕΜ appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή