Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκάρετ – Αγώνας δρόμου να προλάβει το αγώνα του Σαββάτου.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο νεαρός Ιρλανδός ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού Αστέρα Γκάρετ Κέλι από το σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου σε μια φάση στην μεσαία γραμμή και σε ένα φιλικό παιχνίδι που σε αρκετές περιπτώσεις είχε δυνατά μαρκαρίσματα. Ο Γκάρετ Κέλι πριν λίγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον Γενικό αρχηγό της ομάδας του Ναυπακτιακού Γιώργο Τσιμιτσέλη και η διάγνωση των γιατρών είναι για κάκωση συνδέσμων και θα χρειαστεί λίγες μόνο ημέρες για να αναρρώσει χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Λευκίμη το Σάββατο 27/10 στις 13:00 στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Γραμματικόπουλο ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού και απ’ ότι φαίνεται δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Αυτό που δεν πρέπει να περάσει στα ψηλά είναι ότι η διοίκηση του Ναυπακτιακού και ο προέδρος Λάμπρος Χρυσανθόπουλος βρίσκεται κοντά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και σε μια στιγμή που αγωνιούσαν όλοι για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της ομάδας έκαναν ολοι ότι περνούσε από το χέρι τους και μέσα σε λίγα λεπτά υπήρξε η πρώτη και ευτυχώς ευχάριστη εκτίμηση για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Πράγματα απλά που δείχνουν ότι ο Ναυπακτιακός έχει ανέβει πολλά επίπεδα.

The post Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκάρετ – Αγώνας δρόμου να προλάβει το αγώνα του Σαββάτου. appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή