Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Αποτελεσματικός και αθόρυβος σαν… σιγαστήρας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος φαίνεται να έχει βάλει δυνατά πλώρη για το Δημαρχιακό θώκο, με το επιτελείο της “Μαιζώνος” να χάνει ενίοτε την ψυχραιμία του, αφού ακόμα δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με κάποιον που δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Όλες μα όλες οι πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο να εργάζεται πυρετωδώς, στελεχώνοντας ομάδα δυνατή από νέους κυρίους ανθρώπους, άφθαρτους και καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά, γεγονός που θα δυσκολέψει τη σημερινή δημοτική αρχή του ΚΚΕ, η οποία περιορίζεται στο να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια “κλισέ” που…λαμβάνει με την πρωινή αλληλογραφία από τον Περισσό.

Αν μάλιστα κανείς αναλογιστεί ότι ο Αντιπεριφερειάρχης είναι η κύρια αιτία για μια σειρά θετικών παρεμβάσεων που έχουν γίνει στο Νότιο Τομέα της Πάτρας, τις οποίες μέχρι σήμερα εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά ο κ. Πελετίδης, φανταστείτε σε πόσο αμήχανη θέση θα περιέλθουν στην “Μαιζώνος” όταν αναδειχθεί ο πραγματικός “ιδιοκτήτης” αυτών των έργων κατά την προεκλογική περίοδο. Διότι όπως και να το κάνουμε η δημοτική αρχή έχει επενδύσει πολλά στην επικοινωνιακή εκμετάλλευση των έργων…των άλλων…

Επί του παρόντος, φίλοι και στενοί συνεργάτες του κ. Αλεξόπουλου δικαίως του αποδίδουν στις μεταξύ τους συνομιλίες τον τίτλο του “σιγαστήρα”, υπονοώντας ότι είναι αθόρυβος και αποτελεσματικός σε ότι κάνει, εν αντιθέσει με την τακτική της..“ντουντούκας” ή άλλως του “κοιτάτε με γειτόνισσες” που χρησιμοποιεί η Δημοτική Αρχή Πελετίδη.

Αυτή η μετριοπαθή και σοβαρή στάση του Αντιπεριφερειάρχη, ίσως αποδειχθεί και το “κλειδί” της επιτυχίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

 

Σύνταξη: Μαρία Λιβεριανού