Η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλέτας έκλεισε και έδωσε ό,τι είχε στο Δήμο Πατρέων

Σε μια σπάνια κίνηση προχώρησαν τα μέλη της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσυκλέτας – Αθλητικό Σωματείο (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟΤ.ΑΣ), δωρίζοντας όλο τον εξοπλισμό αλλά και τα ταμειακά αποθετικά του συλλόγου στο Δήμο Πατρέων. Το Σωματείο, που είχε έδρα το ακίνητο Παναχαϊκή και Ψελλού στην Πάτρα, με απόφαση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 11-3-2018 αποφάσισε να διαλυθεί και να προσφέρει τα πάγια και τα ταμειακά του διαθέσιμα για τις ανάγκες του Δήμου Πατρέων.

Έτσι, δώρισε στο Δήμο το ποσό των 908,51 ευρώ όπως και όλα τα πάγια (τραπέζια, καρέκλες, κτλ), με τον όρο ότι ο Δήμος Πατρέων θα τα διαθέσει εκεί όπου θεωρεί πως υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Πράγματι, ο εξοπλισμός δόθηκε στο Λαϊκό Εστιατόριο που λειτουργεί ο Δήμος στην περιοχή Ταραμπούρα, ενώ σε πρόσφατη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή αποδέχθηκε τη δωρεά των χρημάτων από τη Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλέτας.

Η Λέσχη ΑΧ.ΛΕ.ΜΟΤ. ΑΣ. ιδρύθηκε το 1994 και είχε έντονη παρουσία στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα της Πάτρας, μυώντας πολλούς Πατρινούς στον μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, με εκδηλώσεις για το κοινό, ταξίδια, κ.ά.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    14 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία