Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΜΠΑΡΜΑΝ: “Ήθελα να παραδώσω τον Μπακάρι στην αστυνομία για όσα έκανε – Η β […]

Ο 35χρονος μπάρμπαν του μαγαζιού από το οποίο ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς περιέγραψε εκείνο το βράδυ ξεκινώντας από τη στιγμή που ενώ βρισκόταν στο μπαρ γύρισε το κεφάλι του και διαπίστωσε ότι έλειπε κόσμος και ότι έχει δημιουργηθεί αναστάτωση.

«Έβγαιναν όλοι από την αριστερή έξοδο και πήγα να δω τι συμβαίνει. Είδα έναν άνθρωπο με αίμα στο κεφάλι. Τόσο πολύ αίμα δεν έχω ξανά δει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε εξηγώντας ότι είδε τον Μπακάρι, ο οποίος περιτριγυριζόταν από αρκετά άτομα, να βρίζει την Σερβία και να προκαλεί να τον πλησιάσουν «για να τους κάνει τα ίδια με τους άλλους».

Από τον πρώτο κατηγορούμενο (ο οποίος θα προσαχθεί βίαια ενώπιων του δικαστηρίου) ανέφερε ότι άκουσε πως το πρόσωπο της Ντανίτσα (της κοπέλας που έκανε δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί) ήταν γεμάτο αίματα.

Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του, όταν την είδε να κλαίει και να βρίσκεται σε αυτή την άσχημη κατάσταση θέλησε να πιάσει τον Μπακάρι και «να τον παραδώσει στις αρχές για αυτό που είχε κάνει». Όπως ανέφερε θα το έκανε για οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με την απολογία του το θύμα τον πλησίασε απειλητικά και με πρόθεση να τον χτυπήσει κι έτσι εκείνος έβαλε τα χέρια του μπροστά στο κεφάλι του έτσι ώστε να αμυνθεί. Τελικά όμως μεταξύ εκείνου καιτου θύματος βρέθηκε ένας από τους υπόλοιπους κατηγορούμενος.

«Είχα φοβηθεί. Αν δεν προέκυπτε άλλο πρόσωπο μεταξύ μας, θα είμαι χτυπήσει. Εγώ ήθελα απλά να αμυνθώ.

Η βία δεν ήταν ποτέ η πρώτη λύση για εμένα. Λόγω χαρακτήρα ποτέ δεν έμπλεκα σε καβγάδες. Από εκεί και πέρα είδα πλήθος ανθρώπων πάνω από το θύμα. Ήμουν σοκαρισμένος και έφυγα από το σημείο όταν άκουσα ότι κάποιος είχε καλέσει την αστυνομία προκειμένου να επιστρέψω στο μπαρ» ανέφερε.

Ο μπάρμαν ανέφερε επίσης πως όταν έφευγε ήρθαν άλλα δύο άτομα να χτυπήσουν τον Μπακάρι κι εκείνος τους είπε χαρακτηριστικά «Τι πάτε να κάνετε;»

Λίγη ώρα αφού είχε επιστρέψει στο μπαρ η ασφάλεια ζήτησε από εκείνον και τον πρώτο κατηγορούμενο να πάνε στο αστυνομικό τμήμα .

Οι ώρες μέσα στο αστυνομικό τμήμα και οι αντιφάσεις με την προανάκριση

Κατά την παραμονή του στο αστυνομικό τμήμα ο πατρινός μπάρμαν είδε ,όπως ανέφερε ότι είδε το βίντεο με το σκηνικό της δολοφονίας, αναγνώρισε τον εαυτό του και παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος πού κλώτσησε το θύμα μία φορά. Όσα είπε στην απολογία του σχετικά με τον λόγο που βγήκε έξω από το μαγαζί και την πρόθεση του να παραδώσει το θύμα στην αστυνομία έρχονται σε αντίθεση με όσα είπε στην προανάκριση όπου υποστήριξε ότι πρόθεση του ήταν να ρίξει στον Μπακάρι «δύο χαστούκια».

Στην απολογία του ενώπιων του δικαστηρίου ανέφερε πως αυτό το κατέθεσε κατόπιν συμβουλής που του έδωσε ο δικηγόρος του. Όπως εξήγησε, άργησε να καταλάβει ότι βρισκόταν στο τμήμα ως κατηγορούμενος για δολοφονία ενώ έμαθε πως ο Μπακάρι ήταν νεκρός από το… ίντερνετ!

Ανέφερε ότι δεν γνώρισε τους εμπλεκόμενους στον καβγά και τόνισε ότι με όλους τους ανθρώπους που εργαζόταν στο μπαρ διατηρούσε καθαρά και μόνο επαγγελματικές σχέσεις. Σχετικά με τον ρόλο του πρώτου κατηγορούμενου μέσα στο μαγαζί περιορίστηκε στο να πει ότι ήταν ο άνθρωπος που διοργάνωνε πάρτι για τουρίστες από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    26 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα

  • Tags: