Η Λιτάνευση της εικόνας του Αγιου Γερασίμου στο Ληξούρι (εικόνες + video)

Γιορτάστηκε ο Αγιος Γεράσιμος και στο Ληξούρι

Με ευλάβεια γιορτάσαμε τον Άγιο Γεράσιμο και στο Ληξούρι, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη Λιτάνευση της Εικόνας Του στους δρομους της πόλης μας.

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ και πληθος Ιερέων της πόλης μας και της υπόλοιπης νήσου αλλά και με προπομπό την Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου ξεκίνησε η Λιτανεία από τον ομώνυμο Ναό, συνεχίστηκε κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου έως το Μνημείο Πεσόντων και λίγο μετά μετά από μιά μικρή στάση στο σπίτι του Άγιου Παναγή (Παπά Μπασιά) κατέληξε στην κεντρική πλατεία.

Την Λιτάνευση της Εικόνος ακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Παλλικής κ Γιώργος Κατσιβέλης, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ληξουρίου κ. Δημήτρης Μαρκέτος, ο δημοτικός σύμβουλος τηςμείζονος αντιπολίτευσης κ Διονύσης Αραβαντινός, ο επικεφαλής του ΦΙΚΟ κ. Ηλίας Παρίσης , ο τέως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ Σταυρος Λυκούδης, ο Διοικητής του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου κ Δημήτρης Δημουλιός, ενώ τα της τάξης ρύθμισε ο Διοικητής του ΑΤ Ληξουρίου κ. Δημήτρης Τσιγγανος.

Χρόνια Πολλά σε όλους

Πηγή: Lixouri.gr

litaneia agiou gerasimou lixouri3litaneia agiou gerasimou lixouri20litaneia agiou gerasimou lixouri63litaneia agiou gerasimou lixouri72litaneia agiou gerasimou lixouri130litaneia agiou gerasimou lixouri166litaneia agiou gerasimou lixouri174litaneia agiou gerasimou lixouri182litaneia agiou gerasimou lixouri189litaneia agiou gerasimou lixouri190litaneia agiou gerasimou lixouri192litaneia agiou gerasimou lixouri193litaneia agiou gerasimou lixouri194


Πηγή