Ηλεία: Χωρίς νερό έμειναν νοικοκυριά στο Καπελέτο – Πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα

Χωρίς νερό έχουν μείνει σπίτια στο χωριό Καπελέτο της Ηλείας από το μεσημέρι, όπως κατήγγειλαν κάτοικοι στο thebest.gr. Όπως αναφέρθηκε στο thebest.gr, κάτοικος της περιοχής κατά τη διάρκεια εργασιών που έκανε σήμερα στο χωράφι του προκάλσε ζημιά σε αγωγό του δικτύου ύδρευσης με αποτέλεσμα να διακοπεί το νερό και μέχρι στιγμής το πρόβλημα να μην έχει αποκατασταθεί.

Κάτοικοι ενημέρωσαν για το πρόβλημα τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Χρήστο Παλαιολόγο, με τον οποίο επικοινώνησε το thebest.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Παλαιολόγο η βλάβη προκλήθηκε από εργασίες ιδιώτη στο χωράφι του, από τον οποίο ζήτησε να αποκαταστήσει τη βλάβη. Παρόλα αυτά όπως είπε, ειδοποίησε εργολάβο με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος ώστε να μεταβεί αύριο στο σημείο και να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Ο κ. Παλαιολόγος αναφέρει ότι βρέθηκε στο σημείο και πως ενήργησε για την επίλυση του προβλήματος. Πρόσθεσε πως το δίκτυο ύδρευσης είναι μεγάλο πως προκύπτουν αρκετές βλάβες και δεν υπάρχει δυνατότητα από τον εργολάβο να αποκαταστήσει το πρόβλημα νωρίτερα.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία