Ηλεία: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ζευγάρι από τα Καλυβάκια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / PATRISNEWS

Στο Νοσοκομείο του Πύργου νοσηλεύεται ηλικιωμένο ζευγάρι από τα Καλυβάκια του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, που τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα, χθες το μεσημέρι, λίγα χιλιόμετρα πριν το χωριό τους. Εξιτήριο πήρε η τρίτη επιβαίνουσα, που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στη 1:00 το μεσημέρι, στον δρόμο από Μακρίσια προς Καλυβάκια. Ο οδηγός, για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο ίδιος, όπως επίσης η συνοδηγός σύζυγος του, όπως και η συνεπιβάτιδα που καθόταν στο πίσω κάθισμα, σύζυγος του αδελφού του. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο – Κ.Υ Κρεστένων και από εκεί διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το ζευγάρι παραμένει νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Πύργου, ενώ η τρίτη επιβαίνουσα, πήρε εξιτήριο.

Εξιτήριο, από το Νοσοκομείο – Κ.Υ Κρεστένων, έλαβε και η νεαρή οδηγός του δεύτερου οχήματος, που μεταφέρθηκε κυρίως για προληπτικούς λόγους.


Πηγή