Ηλίας Λογοθέτης: «Δεν άφησα τον γιο μου να γίνει ηθοποιός, ούτε του έδωσα κάποια συμβουλή»

Ο γιος του Ηλίας Λογοθέτη, Αλέξανδρος, θέλησε να γίνει κι εκείνος ηθοποιός. Ωστόσο, ο Ηλίας Λογοθέτης δεν τον βοήθησε στο ξεκίνημά του και τον άφησε να κάνει τις επιλογές του.

Είστε αφοπλιστικά ειλικρινής

«Προέρχομαι από δύο αντιφατικούς γονείς. Οι συμβουλές της μάνας μου με καθόρισαν και πιο πολύ του θείου μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας φοβερός τραγουδιστής, στο επάγγελμα χασάπης ή «γενικός χειρουργός», όπως έλεγα εγώ σε κάποια φίλη. Ήταν μποέμ. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από τον πατέρα μου, είμαι παιδί της. μάνας κυριολεκτικά- στα χαρακτηριστικά, αλλά και στον τρόπο σκέψης, ακόμα και στο DNA. Η μάνα μου ήταν μια σπουδαία γυναίκα, με μια μεγάλη αρετή, την οποία έχω κι εγώ, αυτή ήταν η υπομονή. Απομακρύνθηκα πολύ μικρός από το σπίτι. Ήμουν μοναχογιός και μοναχοπαίδι μέσα σε οικογένειες, με τεραστία φορτία αγάπης, τα οποία ήταν δυσβάσταχτα, Η μητέρα μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο θείος μου, όμως, ήταν υπερήφανος κι έδειχνε στον κόσμο μια φωτογραφία με τον Κουν, που ήμασταν στο Λονδίνο. Ήταν έμπορος, μου άφησε και περιουσία. Η μητέρα μου ήταν υψηλού επιπέδου στο μυαλό, με φωνή σοπράνο, αδικημένη από όλη αυτή την οικογενειακή κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που αυτή επέλεξε να ζήσει. Γυναίκα-σύμβολο στη Λευκάδα, αλλά δεν έκανε την επανάσταση της»

Εσείς αφήσατε το γιο σας, τον Αλέξανδρο, να γίνει ηθοποιός.

«Δεν τον άφησα εγώ, ούτε του έδωσα κάποια συμβουλή. Αυτός εξέφρασε την επιθυμία να γίνει ηθοποιός, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Έγινε υπότροφος στο Εθνικό θέατρο, τελείωσε ως υπότροφος, του είπαν να τον κρατήσουν εκεί, δεν ήθελε και πήγε στο Λονδίνο, σπούδασε και ακολουθεί τη δική του μοίρα. Το επώνυμο δεν είχε καμία επίδραση επάνω του. Δεν βοηθήθηκε, γιατί δεν είχαμε προσβάσεις στο σύστημα, άνοιξε μόνος του το δρόμο. Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα ,με τον Αλέξανδρο. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Η γυναίκα του είναι κι εκείνη ηθοποιός. Ο εγγονός μου είναι ερευνητής»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Πηγή