Καμία συνάντηση με τον Υπ. Εσωτερικών, ο Δήμαρχος είναι στην Κεφαλονιά

Απάντηση σε δημοσιευμα

Σήμερα το πρωί τοπικές ιστοσελίδες που αντιπολιτεύονται την Δημοτική Αρχή «τοποθέτησαν» τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση, τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου, κ. Διονύση Λυκούδη, καθώς και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αλέξη Χαρίτση, με σκοπό να αποτραπεί πιθανό «σπάσιμο» του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό και επίσημο τρόπο ότι υπήρξε οποιαδήποτε συνάντηση ή επιδίωξη συνάντησης αφενός μεταξύ του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδου Παρίση, του Αντιδημάρχου Αργοστολίου κ. Διονύση Λυκούδη και του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελου Κωνσταντάκη και αφετέρου του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση για οποιοδήποτε λόγο και πολύ περισσότερο με σκοπό να συζητηθεί ή να παρεμποδιστεί το «σπάσιμο» του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Για την πληροφόρηση πάντως των δήθεν δημοσιογράφων που με ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις παίζουν το ρόλο των «χαλκείων» , τους ενημερώνουμε ότι ο κ. Παρίσης βρίσκεται από το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο, δίνοντας τη μάχη της καθημερινότητας, ο κ. Λυκούδης βρίσκεται στο γραφείο του στην Αθήνα στην ναυτιλιακή του εταιρεία και ο κ. Κωνσταντάκης οργανώνει τα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. εβρισκόμενος στο Αργοστόλι.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


Πηγή