Καθορισμός ημέρας ακρόασης πολιτών από την Ελληνική Αστυνομία στη Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ι.Ν

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Η επέκταση της καινοτόμου αυτής δράσης στην Περιφέρεια, γίνεται με σκοπό να ενδυναμωθεί ο ρόλος της Αστυνομίας στις τοπικές κοινωνίες και να ενισχυθεί περαιτέρω η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, τετραμελής επιτροπή αξιωματικών, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00-22:00, θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες καθώς και εκπροσώπους διαφόρων φορέων και οργανισμών της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου και της Λευκάδας, οι οποίοι επιθυμούν να εκθέσουν δια ζώσης το πρόβλημα που τους απασχολεί.

Η ακρόαση των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο προς τον σκοπό αυτό χώρο, ο οποίος βρίσκεται στον 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Κέρκυρας (οδός Ιουλίας Ανδρεάδη αρ. 1).

Επισημαίνεται ότι όσοι επιθυμούν να τύχουν ακρόασης μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους, το πρώτο δεκαπενθήμερο του εκάστοτε μήνα:

  • είτε εγγράφως,
  • είτε ηλεκτρονικά στο email : press.gadpionionison @ astynomia.gr
  • είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 26610-81497 και 26610-29194.

Η έναρξη της ημέρας ακρόασης των πολιτών, θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά, στα Ιόνια Νησιά την ερχόμενη την Πέμπτη 25η Οκτωβρίου 2018.


Πηγή