Κάτω Αχαΐα: Αλλοδαπός διακινούσε χασίς μέσα σε σπιρτόκουτα!!!

Περίπου 300 γραμμάρια κάνναβης έκρυβε σε θερμοκήπιο που διατηρούσε στο Λάππα Αχαΐας ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος τα διακινούσε μέσα σπιρτόκουτα!

Ο άνδρας συνελήφθη προχθές αργά το απόγευμα, στο Λάππα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, – συμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.- ο 28χρονος έκρυβε κάτω από τελάρο μέσα σε θερμοκήπιο που διατηρούσε, ποσότητα ναρκωτικών, την οποία διακινούσε σε ομοεθνείς του, μέσα σε σπιρτόκουτα. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας συνελήφθη ο 28χρονος τη στιγμή που επιχειρούσε να μεταφέρει ναρκωτικά από το θερμοκήπιο και σε έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία, με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 153 γραμμαρίων και είκοσι σπιρτόκουτα, που περιείχαν συνολικά 120,8 γραμμάρια της ίδιας ουσίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, ως μέσο επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

The post Κάτω Αχαΐα: Αλλοδαπός διακινούσε χασίς μέσα σε σπιρτόκουτα!!! appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή