Κατσιφάρας και με τη «βούλα» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Υποψήφιος με τα «χρώματα» και του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, για τη Δυτική Ελλάδα θα είναι πλέον και με τη «βούλα» της Πολιτικής Γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος ο νυν περιφερειάρχης Απόστολο Κατσιφάρας.

Για το «κλείδωμα» της υποψηφιότητας του μέλους του ΚΙΝ.ΑΛ. πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος σήμερα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Αναλυτικότερα:

Τα θέματα των αυτοδιοικητικών και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης σε κοινοβουλευτικό επίπεδο συζητήθηκαν στη πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία κλείδωσαν τα ονόματα επτά περιφερειών.

Μέχρι τώρα οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν “κλειδώσει” είναι για την Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, για της Δυτικής Μακεδονίας ο Θεόδωρος Καρυπίδης, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Γιώργος Δέδες, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Απόστολος Κατσιφάρας, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ο Κώστας Κατσιμιγας και για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Δημήτρης Αναγνωστάκης.

The post Κατσιφάρας και με τη «βούλα» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή