Κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πήγε στα Καλάβρυτα – Μελετάται σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου σ […]

Την Πέμπτη 25/10/2018 κλιμάκιο της ΓΓΑ – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Ιούλιο Συναδινό, συνοδευόμενο από το στέλεχος της Αθλητικής Επιτροπής Αθλητισμού του Σύριζα Κώστα Κακκαβά, το μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του Σύριζα Αχαϊας Ρούλα Ερμείδη και τους συνεργάτες του, Α. Μπουντίνο και Ε. Μαριόλη, βρέθηκε στην πόλη των Καλαβρύτων. Αρχικά ξεναγήθηκαν και παρέδωσαν αθλητικό υλικό και αθλητικές ενδυμασίες στην δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του ΕΕΣ.

Στην συνέχεια το κλιμάκιο όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο αντιδήμαρχος και οι αρμόδιοι υπεύθυνοι, αθλητισμού και παιδείας της Δημοτικής αρχής καθώς και ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα και με τις προτάσεις του Δήμου, η Γενική Γραμματεία θα περιμένει τις επόμενες ημέρες, τεχνική μελέτη, για την υλοποίηση συγκεκριμένων εργασιών, στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων και Σκεπαστού καθώς και μελέτη για την δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή της Κλειτορίας, για ένταξη στο πρόγραμμα "Φιλόδημος", με προϋπολογισμό του αρμόδιου Υπουργείου εφόσον πάντα κατατεθούν έγκαιρα και είναι ώριμες οι απαραίτητες μελέτες .

Τέλος το κλιμάκιο, βρέθηκε σε συνάντηση στην τοπική κοινότητα Σκεπαστού, με τον πρόεδρο της, τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Σκεπαστού Καλαβρύτων, πρώην προέδρους και δημοτικούς συμβούλους. Εκεί εκφράστηκαν ιδέες και προβληματισμοί για την ενίσχυση του αθλητισμού στην περιοχή και για το μέλλον των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Περισσότερες φωτ. στην ανάρτηση του www.kalavrytapress.gr


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία