ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – Θα είμαι υποψήφιος – Εχω υποψήφιους – έκπληξη! Ανακοινώνω Εκπρόσωπο Τύ […]

Όχι μόνο αποφασισμένος να κατέβει στις εκλογές είναι ο Κώστας Χριστόπουλος , αλλά ετοιμάζει και την ομάδα που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο, αλλά θα στηρίξει και τον προεκλογικό αγώνα του.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως είπε μιλώντας στο SUPER B NEWS δεν περιμένει ούτε στηρίξεις από κόμματα, ούτε αναμένει τι θα πράξουν άλλα στελέχη από τον πολιτικό του χώρο και αν θα ηγηθούν ψηφοδελτίων, όπως ο επιχειρηματίας Κώστας Μπακαλάρος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης.

«Στις προηγούμενες εκλογές είχα απέναντί μου τον Νίκο Οικονομόπουλο», σημείωσε χαρακτηριστικά , αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν περιμένει τι θα πράξει για την Πάτρα η Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε προ ημερών ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είχε υπογραμμίσει πως η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει στηρίξεις για τις δημοτικές εκλογές , παρά μόνο για τις περιφερειακές.

Ωστόσο, ο κ. Χριστόπουλος έχει ήδη συναντηθεί με στελέχη της ΝΔ στην Αθήνα, για την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χριστόπουλος νοίκιασε ήδη χώρο στην πλατεία Γεωργίου , όπου θα στεγαστεί η παράταξη για τις συνεδριάσεις της και τους οργανωτικούς σχεδιασμούς της.

Ενώ, ενδεχομένως, την προσεχή εβδομάδα θα ανακοινώσει τον εκπρόσωπο τύπου της «Νέας Πόλης» , που θα είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. Ακόμη θα ανακοινωθούν οι επικεφαλής τομέων που θα αναλάβουν να παρακολουθούν το έργο της δημοτικής αρχής και όχι μόνο.


Πηγή