Κώστας Πελετίδης κατά Ν. Νικολόπουλου: «Ως εδώ με τα ψέματα και την πολιτική αλητεία»

Στην αντεπίθεση πέρασε η δημοτική Αρχή της Πάτρας για το θέμα της εξοχικής κατοικίας του δημάρχου Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα.

Η ανακοίνωση στρέφεται κατά του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών, για την διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων, όσον αφορά την βίλα του Δημάρχου Πατρέων.

Η ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής:

«Ο γνωστός ακροδεξιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που έχει αναλάβει εργολαβικά να σύρει το χορό της συκοφαντικής εκστρατείας κατά του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προχώρησε σήμερα σε νέα άθλια «παράσταση» στα δικαστήρια της Πάτρας. Ως εδώ με τα ψέματα και την πολιτική αλητεία. Τέλος στην ανοχή.

Οι λασπολόγοι και όσοι συνειδητά διασπείρουν ψεύδη ενόψει των δημοτικών εκλογών θα κληθούν να απολογηθούν, πρώτα από όλα στον πατραϊκό λαό.

Η αλήθεια θα λάμψει για μια ακόμη φορά, γιατί δεν υπάρχει καμία παρανομία. Οι Πατρινοί μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά και θα δώσουν σύντομα την απάντησή τους.»

The post Κώστας Πελετίδης κατά Ν. Νικολόπουλου: «Ως εδώ με τα ψέματα και την πολιτική αλητεία» appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή