Ματσάρα στο Μεσολόγγι – Στην επόμενη φάση η ΑΕΜ

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ 4-2

Νίκη και πρόκριση με 4-2 στο κύπελλο για την ΑΕΜ με διπλή ανατροπή το μεσημέρι της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του ΑΟ Χάλκειας στα πλαίσια της 2η φάσης του θεσμού.

Πολύ καλό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και με αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες από τις δυο ομάδες, οι οποίες στο δεύτερο μέρος μετουσιώθηκαν σε 6 γκολ.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες ώστε να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια πολύ καλή στιγμή στο 16΄ σε σουτ του Βαλμά μέσα από την περιοχή.

Ότι δεν είδαμε στο πρώτο μέρος από γκολ το είδαμε και με το παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο που σημειώθηκα 6 τέρματα.

Η αρχή για γινει στο 53΄με σουτ του Βαλμά μετά από γύρισμα του Αδραχτά 0-1. Η απάντηση για την ΑΕΜ θα έρθει άμεσα με γυριστό σουτ του Μιχαλόπουλο στο 56΄ θα κάνει το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι στην επομένη φάση και στο 57΄με σουτ του Αλεξόπουλου μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Βαλμά θα πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ 1-2, για να έρθει δυο λεπτά αργότερα στο 59΄με προβολή ο Τσιούνης μετά από σουτ του Πιστιόλη να φέρνει και πάλι στο παιχνίδι στα ίσια 2-2.

Στο 63΄η ΑΕΜ θα κερδίσει το πέναλτι μετά από ανατροπή του Τσιούνη στην περιοχή από τον Γεωργακόπουλο, με τον Αποστόλη Τσιούνη με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι από τα ένδεκα βήματα να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 3-2.

Το τελικό 4-2 θα διαμορφώσει στο 76΄ ο Πιστιόλης με σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από κλέψιμο και πασά του Βασιλογιάννη.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

8΄ευθύβολο σουτ του Τζαμαλή, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος.

9΄εκτελεση κόρνερ του Στεργίου στο δεύτερο δοκάρι, σουτ στην κλειστή γωνία του Καλοκαίρη με τον Ανδρεόπουλο να διώχνει και πάλι σε κόρνερ.

12΄σέντρα του Αδραχτά από δεξιά, κεφαλιά Βαλμά άουτ.

14΄εκτελεση φάουλ του Στεργίου στο δεύτερο δοκάρι, ο Λίτσος δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

16΄ατομικη ενέργεια του Αδραχτά και γύρισμα στην περιοχή, σουτ πάνω στην κίνηση του Βαλμά θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Καραγκούνης, με τον Κοκώνη θα διώχνει σε δεύτερο χρόνο τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

24΄σουτ του Ανδριτσόπουλου άουτ.

34΄γεντρα στην περιοχή του Στεργίου από αριστερά, απέναντι από τον Ανδρεόπουλο ο αφύλαχτος Μιχαλόπουλος δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα.

36΄σουτ του Στεργίου, θα πέσει και θα μαζέψει ο Ανδρεόπουλος.

41΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκώνη άουτ.

43΄νεα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκώνη, θα πέσει και θα μαζέψει στη γωνία του ο Ανδρεόπουλος.

46΄σουτ του Βαλμά, θα μπλοκάρει ο Καραγκούνης.

52΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.

53΄ΓΚΟΟΛ, γύρισμα του Αδραχτά στην περιοχή, σουτ Βαλμά 0-1.

56΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Πιστιόλη με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό, νέο γυρισμό σουτ του Μιχαλόπουλου 1-1.

57΄ΓΚΟΟΛ, γύρισμα του Βαλμά στην περιοχή από δεξιά, με σουτ ο Αλεξόπουλος θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 1-2.

59΄ΓΚΟΟΛ, φάση διαρκείας στα καρέ της Χάλκειας, σουτ Πιστιόλη προβολή Τσιούνη για την ισοφάριση 2-2.

63΄ΓΚΟΟΛ, ανατροπή του Τσιούνη στην περιοχή από τον Γεωργόπουλο και πέναλτι. Εκτέλεση του Αποστόλη Τσιούνη και 3-2.

76΄ΓΚΟΟΛ, κλέψιμο του Βασιλογιάννη και πασά στην περιοχή για τον Πιστιόλη, με σουτ ο τελευταίος θα κάνει το 4-2.

87΄σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τη Χαλκειά, σουτ Γιαβρούτα άουτ.

89΄σουτ του Μαστραπά, θα διώξει ο Καραγκούνης.

90΄ένα δυο από Παπαποστόλου και Γιαβρούτα στο ύψος της περιοχής και αριστερά, αδύναμο σουτ του τελευταίου θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα ο Καραγκούνης.

91΄σουτ του Μιχαλόπουλου ψηλά άουτ.

93΄σουτ του Παπαποστόλου θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσαμπάς, Αντωνόπουλος και Βαλλιάνος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος, Τζαμαλής (46΄Βασιλογιάννης), Δενδρινός (68΄Ντζιμάνης), Λίτσος, Καλοκαίρης, Πιτσιόλης (81΄Φονταλής), Μιχαλόπουλος, Στεργίου (46΄Τσιούνης).

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ: (Περικλής Παπαποστόλου) Ανδρεόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Βαλής, Γεωργακόπουλος, Παπαποστόλου, Μυλωνάς (66΄Αλμπάνης), Ανδριτσόπουλος, Κάκκος (74΄Σανιδάς), Αλεξόπουλος, Βαλμάς (82΄Μαστραπάς), Αδραχτάς (66΄Γιαβρούτας).

aitosports

The post Ματσάρα στο Μεσολόγγι – Στην επόμενη φάση η ΑΕΜ appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή