Με μεγάλη επιτυχία η Χειμωνάδα στο καταπράσινο Καταφύγιο της Ορεινής Ναυπακτίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια γιορτή της Χειμωνάδας,στο γραφικό και καταπράσινο Καταφύγιο,της Ορεινής Ναυπακτίας.

Στο κάλεσμα του συλλογου των απανταχού Καταφυγιωτών για τη γιορτή,ανταποκρίθηκαν αρκετοί ντόπιοι και επισκέπτες,της οποίας η φήμη της εκδήλωσης πλέον έχει ξεφύγει από το στενά τοπικά πλαίσια.

Το μενού περιελάμβανε γίδα βραστή,πίτες,σαλάτεςτυριά,κρασί,μουσική και παραδοσιακούς χορούς,φυσικά την οικονομική ενίσχυση του δήμου Ναυπακτίας,μα πάνω απ΄’ολα την ανιδιοτελή προσφορά και αφοσιωση στις προσπάθειες του συλλόγου απανταχού Καταφυγιωτών με την συνδρομή του πρόεδρου του Παν.Θεοδωρόπουλου,αλλά και την προσφορά των εθελοντών και γυναικών του χωριού.

Παρεστησαν ο Β’αντιπρόεδρος του Ελληνικού κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας Γ.Βαρεμένος,ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτουκαι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θ.Παπαθανάσης,ενώ προσήλθαν ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Δ.Κωνσταντόπουλος και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γ.Σιαμαντάς και ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Στρατηγός Ν.Παπαγιαννόπουλος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Καταφύγιο

The post Με μεγάλη επιτυχία η Χειμωνάδα στο καταπράσινο Καταφύγιο της Ορεινής Ναυπακτίας appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή