Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής στου “Τσάρου” ζητά το Επιμελητήριο.

Κοινωνία Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής στου “Τσάρου” ζητά το Επιμελητήριο.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της στη θέση Τσάρου, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο που δραστηριοποιείται στη γύρω περιοχή.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, έγινε δέκτης παραπόνων, κυρίως από τους εμπόρους που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εθνικής και για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, απευθύνθηκε άμεσα στη διεύθυνση του υποκαταστήματος, με σκοπό να ενημερωθεί καταρχήν για τους λόγους του επικείμενου κλεισίματος του υποκαταστήματος και παράλληλα να αιτηθεί την επανεξέταση της συγκεκριμένης απόφασης.

Ο κ. Χονδρογιάννης πληροφορήθηκε ότι η απόφαση έχει ληφθεί από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας και ότι είναι ζήτημα χρόνου η εφαρμογή αυτής.

Ως εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου, το Επιμελητήριο Κέρκυρας δηλώνει ότι το γεγονός αυτό θα αποτελέσει ένα ακόμα εμπόδιο στους επιχειρηματίες, διότι πρώτον ο κάθε επιχειρηματίας που εξυπηρετούνταν μέχρι και σήμερα από το εν λόγω κατάστημα, με τα νέα δεδομένα θα χρειάζεται να μεταβεί σε άλλο υποκατάστημα εντός πόλεως, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ταλαιπωρία του και να χάσει πολύτιμο χρόνο ο οποίος μεταφράζεται σε μείωση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και δεύτερον θα προκαλέσει συμφόρηση στα υπόλοιπα υποκαταστήματα της Εθνικής με συνέπεια την μη αποδοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.

“Με γνώμονα λοιπόν την προάσπιση των συμφερόντων του Κερκυραίου επιχειρηματία, δηλώνουμε ότι το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Εθνικής στη θέση Τσάρου θα δυσχεράνει την λειτουργεία των εμπορικών συναλλαγών γι’αυτό ζητούμε την επανεξέταση της απόφασης αυτής”, καταλήγει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.


Πηγή