ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 insta-φωτογράφων

Στον Πολυχώρο «Παλαιά Σφαγεία» της Ναυπάκτου,πραγματοποιήθηκαν χθες στις 19.00 το απόγευμα,τα εγκαίνια της έκθεσης My Greece.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 4/11,ενώ το Σαββατοκύριακο των εγκαινίων θα είναι άκρως καλλιτεχνικό,αφού οι φωτογράφοι θα περιηγηθούν την πόλη προκειμένου να αποτυπώσει ο καθένας τις ομορφιές που κρύβει ο τόπος μας και που πολλές φορές περνά απαρατήρητος από ένα κοινό μάτι,πλην όμως όχι από το μάτι ένας φανατικού λάτρη της φωτογραφίας.

Την έκθεση #my_greece συνθέτουν οι υπέροχες εικόνες 270 insta-φωτογράφων που έβαλαν όλο το ταλέντο τους για να απαθανατίσουν την δική τους Ελλάδα. Οι ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις μας ξεναγούν εκεί όπου εξελίσσεται η ιστορία αυτής της χώρας, αιώνια και διαχρονική, πολυσύνθετη, μυστηριώδης και γοητευτική.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης καθημερινά 10:30-13:00 & 17:30-21:00,ενώ συνδιοργανωτής της έκθεσης είναι ο σύλλογος ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.

Για τον σκοπό,τον χαρακτήρα,αλλά και τα χαρακτηριστικά της έκθεσης εξηγούν η πρόεδρος του συλλόγου Κ.Πανταζή-Φράκγου και το ιδρυτικό μέλος της ομάδας My Greece Άννα Αγιαννίδου.Η έκθεση έχει ήδη παρουσιαστεί στα Χανιά, στην Αθήνα, στην 33η διεθνήέκθεση τουρισμού Philoxenia στην Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα, στο 18o Athens Technopolis Jazz Festival, ενώ από τις 5/9/17 φιλοξενείται μόνιμα εν πλω και στο ανακαινισμένο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» της ANEK LINES.

Η έκθεση συνοδεύεται από την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων BELL, το οποίο έχει διακριθεί στα 10 καλύτερα βιβλία στην κατηγορία Ευ Ζην, στα Public Book Awards 2018,ενώ το λεύκωμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού το ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών προσφέρεται στην «Κιβωτό του Κόσμου».

The post ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 insta-φωτογράφων appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή